Lozo Tours – Om os

Lozo Tours fokuserer på rejser til Vestbalkan (Det tidligere Jugoslavien). Vestbalkan, og især Bosnien-Hercegovina kalder vi for Europas sidste hemmelighed da området stadig ikke er kendt blandt rejseglade danskere. Balkan har noget af det mest rene natur i verden, og en kulturarv som de fleste kun kan misunde, og endda mad som selv italienerne misunder. Og så må vi ikke glemme de lokales folkesjæl som får dig til at sætte pris på de mere simple ting i livet. Også er regionen et af de billigste i verden. Ikke bare i Europa!

Vi er et rejsebureau som skræddersyer rejser, da vi gør en dyd af at sælge rejser der passer til jeres rejsesmag. Feks er Hercegovina en region der kan tilfredsstille de fleste rejsetyper, og derfor tilbyder vi i fællesskab med jer at skræddersy en rejse til Europas sidste hemmelighed. Vi er også stolte af at kunne tilbyde dansk talende rejse guides nede på destinationen, også er vi selvfølgelig medlem af den danske rejsegaranti fond med medlems-nummeret 2510

Læs mere

Transport

Når du ankommer til vores destinationer skal du ikke bekymre dig om hvordan du kommer til dit hotel. Vores dygtige chauffører vil få dig til dit hotel sikkert og komfortabelt. Og det er hvad enten du rejser alene eller er i grupper.

Via vores netværk kan vi tilbyde biler og busser som passer til jeres behov. Vi har kun at gøre med samarbejdspartnere som naturligvis har de nødvendige forsikringsbetingelser på plads samt alt det der kræves af moderne biler og busser.

Vil du også bare leje en bil, kan vi naturligvis også tilbyde det.

Lej en bil

Hoteller

Vores udvalg af hoteller strækker sig fra almindelige hoteller, lokale udlejere i alle prisklasser. Der er hoteller i forskellig standarder og for hver smag. Vi har alt de ny byggede hoteller som typisk er 4 stjernede, til de lidt mere klassiske og traditionelle hoteller fder.

Mulighed for at leje en feriebolig eller lejlighed af de lokale tilbydes også. Boligerne eller lejlighederne er ofte familieejede, hvilket betyder at man får en fornemmelse af den gæstfrie balkanske folkesjæl, hvor retterne man får højest sandsynligt er med lokalproducerede råvarer.

Book et hotel

Firmarejser

Planlægger du en firmarejse, uanset om det er en stor konference, teambuilding, kongres  eller mindre gruppe møde, har teamet bag Lozo Tours mere end 20 års erfaring med sådanne arrangementer. Vores tætte samarbejde med vores agenter i Vestbalkan, har gjort Lozo Tours til en pålidelig partner for sådanne arrangementer i Danmark. 

Vores teambuilding rejser er blevet beskrevet som resultat skabende, der giver udvikling af virksomheder og efterlevelse af firmaets værdier. Hvert land i Vestbalkan er en fantastisk kulisse for en firmarejse, idet der tilbydes fascinerende natur, kombineret med fantastiske adrenalin oplevelser året rundt.

Med vores store erfaring har vi allerede mange ideer til jeres næste firmarejse. Men har du dine egne ideer er vi selvfølgelig klar til at skræddersy den ønskede rejse, lige efter din virksomheds/organisations mål og værdier.
Kontakt os for spørgsmål eller bestilling.

Få et tilbud

Uci u Om os, I stavi u Firmarejser

Rejse Guides

Sinisa Lozo

Har du spørgsmål omkring din mulige eller fastsatte rejse i Vestbalkan eller generelt om landende i Vestbalkan er du mere end velkommen til at kontakte mig.  Jeg er altid klar til at hjælpe!

Kontakt Sinisa

Hvorfor vælge os

Fokuseret
Lozo Tours beskæftiger sig kun med rejser til Vestbalkan, hvilket gør at vi er fokuseret og kan tilbyde en stor servicekvalitet.
Din rejsesmag
Vi skræddersyer rejsen sådan den passer lige til jer.
Bedste service
Dansk guide med speciale i Balkan står til rådighed under jeres rejse.
Billigste pris
De billigste priser på markedet grundet vores dybe rødder i Vestbalkan 
Godt kendskab
Vores dybe rødder og netværk sikrer også at vi kan tilbyde besøg og aktiviteter ved områder som man normalt ikke kan .