Rejsebetingelser

Hos Lozo tours går vi meget om i din tryghed og sikkerhed. Når man er ude og rejse, vil man bare nyde ferien, men det kan ske for den bedste at du bliver syg eller bliver nødsaget til at aflyse rejsen. Dertil ligger naturligvis nogle betingelser vi skal oplyse jer om.

Når man har bestilt en rejse, uanset om det er en grupperejse eller ej, bør man undersøge, om man er tilstrækkeligt forsikret. Nogle er forsikrede via deres arbejde, indboforsikring eller kreditkort. Dog går man disse forsikringer på klingen, vil man opdage, at der er stor forskel i dækningsomfang i sammenligning med professionelle rejseforsikringer. Hos Gouda rejseforsikring kan man finde de vigtige rejseforsikringer, såsom Rejsesygdomsforsikring og afbestillingssikring.

Se flere detaljer under http://www.gouda.dk/

Afbestillingsforsikring
For kun 6% af rejsens pris, kan man sikre sig, at pengene ikke er tabt såfremt man bliver syg inden afrejse.

Rejsesygdomsforsikring
Det er altid ubehageligt at blive syg i ferien. Endnu mere ubehageligt er det, når man bliver så syg, at man ikke kan rejse hjem sammen med gruppen. Tegner man en rejsesygdomsforsikring, er man sikret hjemtransport til Danmark samt at en ledsager kan blive hos/rejse til patienten. En væsentlig overvejelse! Medicin og behandlingsudgifter dækkes af forsikringen, og i nogle tilfælde kan der kompenseres for tabte rejsedage eller ydes en erstatningsrejse. Omkostningerne for en rejseforsikring er så små, så enhver har råd til det.

Ønsker du at afbestille dit ophold, bedes du hurtigst muligt kontakte Lozo Tours, enten på mail: info@lozotours.dk eller på tlf.: +45 71 993 884

Vi er naturligvis registreret hos Rejsegarantifonden. Reg. nr: 2510.